Acte final de campanya de Front Republicà
Imatge del twitter de Front Republicà

Front Republicà ha tancat la campanya de les eleccions generals a l’auditori de les Basses, a Horta. Allà, el candidat de la formació, Albano Dante Fachín, ha defensat que “el vot útil és el vot rebel, que no té por i que no fa càlculs electorals”. També ha criticat ERC i JxC haver abandonat,  ha dit, el mandat de l’1 d’octubre: “En quin moment van decidir que la desobediència i la mobilització ja no era un camí?”, els ha preguntat.

Fachín s’ha dirigit al candidat d’ERC, Gabriel Rufián, a qui ha assegurat que l’Estat no li acceptarà cap proposta de referèndum. Per això, ha afegit, cal pressionar al carrer: “Els borbons només se’ls fa fora amb la força de la gent i la desobediència i mobilització massiva”.

També ha assegurat no tenir por de les represàlies de l’Estat per desobeir. “Hem d’assumir el risc que ens perseguiran com han perseguit als que ens han precedit”. I ha dit que no hi haurà llibertat pels presos “si no tornem a ser 2,3 milions de persones al carrer”.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]