Eva Parera Parlament

Eva Parera ja no és diputada del PP al Parlament de Catalunya (hi va entrar com a independent). La també regidora a l’Ajuntament de Barcelona ha fet efectiva aquest divendres la renúncia al seu escó per dedicar-se plenament al seu nou partit, Valents. La sortida del Parlament l’ha acordat amb el president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, amb qui diu que seguirà tenint “una relació excel·lent”.

En una compareixença al Parlament, Parera ha reiterat la voluntat de “teixir complicitats” amb el PP i Ciutadans per aconseguir candidatures conjuntes que siguin una alternativa a l’independentisme. “No vull fer una OPA a ningú, vull treballar per la unitat del constitucionalisme”, ha afirmat. La líder de Valents ha lamentat les crítiques que ha rebut de PP i Cs per estar en un grup al Parlament i crear un partit nou: “No són els meus adversaris, són els meus aliats”.

Renuncio al meu escó al Parlament per tenir les mans lliures pel meu projecte d’unitat i alternatiu a l’independentisme
Eva Parera, presidenta de Valents

Elogis al lideratge de Díaz Ayuso

En plena crisi oberta al PP per la pugna entre Pablo Casado i la presidenta madrilenya Isabel Díaz Ayuso, Eva Parera ha evitat opinar sobre el cas, però ha llançat un elogi a Ayuso afirmant que “no anem sobrats de lideratges potents a Espanya”. “Tant de bo Catalunya tingués el que tenen avui a Madrid: prosperitat i llibertat”, ha reblat. En la compareixença, ha replicat les crítiques de Luz Guilarte (Cs) contra Valents, que va qualificar de “trepes i trànsfugues“.