La presidenta de Valents i candidata a les eleccions municipals del 2023, Eva Parera, ha descartat incorporar al seu partit el líder del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, després que hagi renunciat a repetir com a cap de llista pel PP. “No estem trucant a la porta de gent que anuncia que marxa o deixa un partit”, ha explicat Parera. En una compareixença aquest dimecres, Bou ha deixat la porta oberta a fer el salt en un altre partit “si em truquen”.

Valents és el partit hereu de Barcelona pel Canvi, que va fer coalició amb Ciutadans a les municipals del 2019. Des de la seva creació, al gener del 2022, ha incorporat, precisament, alguns noms de la formació taronja com la regidora Marilén Barceló o l’exregidor Santiago Alonso. “Estem fent el nostre camí, qui ens truca a la porta és escoltat, valorem la incorporació de persones”, ha explicat Eva Parera, que ha assegurat que “no estem en un procés de captació d’altres formacions en absolut”.

Bou és un company més a l’Ajuntament, però no estem trucant a la porta de gent que marxa o deixa un partit, en absolut
Eva Parera, presidenta del Grup Municipal de Valents

Valents vol la missa de la Mercè al programa oficial

En la mateixa roda de premsa, Eva Parera ha presentat les iniciatives que Valents defensarà al ple de juliol. El grup farà un prec a l’alcaldessa, Ada Colau, perquè la missa de la Mercè torni al programa d’actes de la festa major de Barcelona. Quan va arribar a l’alcaldia, el 2015, la va retirar, tot i que se segueix fent i hi van alguns regidors. Parera ha demanat al govern municipal que escolti “el que demanen molts barcelonins”.