Eva Parera PP Valents

Eva Parera, presidenta del Grup Municipal de Valents a Barcelona i diputada del PP al Parlament de Catalunya, deixarà l’escó dels populars a la cambra catalana per centrar-se en el seu nou projecte polític, Valents, que continua el seu procés d’expansió a Catalunya. Tal com ha avançat ‘Metrópoli Abierta’, Parera possiblement lliurarà l’escó aquesta mateixa setmana. Fonts properes i coneixedores de les converses entre la líder de Valents i els populars confirmen a betevé la marxa de Parera de la cambra catalana.

Fa tot just uns dies, Eva Parera va declarar a ‘Metrópoli Abierta’ que estava disposada a deixar de ser diputada del Parlament en el cas que el PP ho demanés per evitar problemes o dificultats dins del partit. En qualsevol cas, les fonts consultades per betevé apunten que la sortida s’ha acordat de forma amistosa.

L’entorn més immediat de Parera assegura que l’encara diputada del PP al Parlament es pronunciarà “en els propers dies” sobre aquesta qüestió. Encara no es coneix la data concreta de l’anunci oficial.

Les relacions entre Parera i el PP no acaben

En qualsevol cas, les relacions entre Eva Parera i el PP no acabaran aquí. Fins ara, a l’Ajuntament de Barcelona, Valents i els populars han votat conjuntament i amb consens moltes mesures i proposicions municipals. A més, la regidora considera que la suma del seu partit, PP i Cs és l’opció “més rendible” de cara a les eleccions municipals del 2023.