La número dos del PSC, Eva Granados, ha estat contundent a l’hora de demanar a la ciutadania que vagi a votar en les properes eleccions del 14 de febrer: “No valen les excuses perquè després hi haurà lamentacions i no volem arribar a les lamentacions”, ha advertit en un acte del partit a Santa Coloma de Gramenet. La socialista ha insistit que els col·legis electorals seran espais segurs i ha demanat portar el vot ja des de casa: “Quan us arribi la papereta, la poseu en un sobre, i diumenge aneu fins al col·legi fent un passeig, feu una mica de cua i a votar”, ha dit.

Granados ha acusat Junts per Catalunya i Esquerra Republicana de no haver governat i ha insinuat que s’han aprovat més lleis proposades des de l’oposició que des del mateix executiu català: “És hora de governar amb el cap i deixar les vísceres, posar fi a l’histrionisme friqui dels consellers”, ha etzibat. La número dos del PSC ha avisat que si els independentistes tornen a sumar continuaran amb la “divisió” a Catalunya.

Eva Granados ha estat acompanyada per l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, i la vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra, qui ha reclamat al líder del PP, Pablo Casado, que doni la cara i expliqui “què va oferir a l’extresorer Luis Bárcenas”. Lastra ha advertit que Casado no pot “mirar cap a una altra banda i començar a assenyalar conspiracions“.