Carranza considera que cal arribar a un consens complet “no només entre els diferents grups municipals, sinó també entre les administracions i la població”. A més, ha afirmat que “Barcelona no necessita aquests jocs olímpics”, tot i que assegura que els grans esdeveniments esportius són necessaris per a la ciutat perquè “ajuden a avançar i serveixen de motor econòmic”.

En tot cas, la comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona considera que cal esperar a les conclusions de la comissió que ha d’avaluar la participació de la ciutat als jocs. “Després de l’estiu podrem acordar alguna cosa, després de tenir tota la informació debatuda, reflexionada i sobre la taula”, ha afegit.

En l’entrevista al ‘BTV notícies matí’, Carranza també s’ha referit a la Zurich Marató de Barcelona, que se celebrarà aquest diumenge: “És un dels millors recorreguts d’Europa perquè passa per punts turístics i pràcticament no té desnivell”, ha explicat. A més, també ha destacat la presència de turistes que participen en la Marató, que enguany seran un 43 % . Segons la comissionada, el turisme que genera aquests tipus d’esdeveniments és “familiar i de qualitat.”

Sobre la proliferació de competicions populars a Barcelona, la comissionada ha acceptat que “hi ha massa curses en aquests moments” i ha explicat que la voluntat de l’Ajuntament és racionalitzar-les, ajuntar convocatòries i distribuir-ne l’impacte per diferents punts de la ciutat. Carranza, a més, ha afegit que un dels objectius és augmentar, encara més, la participació de dones en les curses. En la Marató d’enguany hi participen un 4 % més de dones respecte a l’any passat, tot i que encara representen només el 18 % del total dels participants.