El candidat d’ERC, Ernest Maragall, s’ha sumat a fer la porra de betevé per a les eleccions municipals del 2019. El republicà ha pronosticat una victòria còmoda per a ERC amb 12 regidors, més del doble dels que va obtenir el 2015 (cinc). Ha augurat que BComú serà amb nou regidors la segona força a l’Ajuntament (dos menys que ara) i, per sota, un triple empat entre BCN Canvi – Cs, JxC i el PSC amb sis regidors cadascun. Segons la porra d’Ernest Maragall, la CUP tancaria el nou Ajuntament amb dos regidors (un menys que ara).

Porra Ernest Maragall betevé

Els resultats que ha pronosticat Maragall en la porra de betevé deixen fora de l’Ajuntament el PP de Josep Bou, i Jordi Graupera tampoc no obtindria representació dins del consistori per al seu partit, Barcelona És Capital – Primàries.

L’aposta dels candidats de Barcelona

Des de betevé hem convidat els candidats de Barcelona a mostrar-nos quina és la seva predicció per a les eleccions municipals del 2019. Quins resultats esperen aconseguir el 26 de maig? I quants regidors creuen que trauran els seus rivals a les urnes?

En la recta final de la campanya electoral, betevé anirà fent públics els pronòstics dels candidats, que podràs consultar aquí. Si tu també vols fer la teva aposta i compartir-ne els resultats, pots fer-ho aquí:

Per saber com quedarà constituït l’Ajuntament de Barcelona després del 26 de maig, podràs seguir l’escrutini dels resultats de les eleccions municipals del 2019 a Barcelona en directe.