botellades

El Grup Municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona no veu amb bons ulls la proposta d’apujar fins a 1.000 euros la multa per beure alcohol a la via pública, com ha plantejat aquest divendres el primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni. El portaveu del grup republicà, Jordi Coronas, ha qualificat la proposta de “desproporcionada” i ha assenyalat que, si bé “és cert que ara surten barates”, cal posar sancions “en la seva justa mesura”.

Segons ha dit Coronas en un fil a Twitter, “d’entrada cal preservar i oferir alternatives a la sanció als menors d’edat“, així com tractar de manera diferenciada les persones sense llar. Coronas també ha indicat que és el PSC qui hauria de governar la seguretat i la convivència a Barcelona.

“La ciutat se’ls ha escapat de les mans”

“La realitat és que la ciutat se’ls ha escapat de les mans i ara pretenen arreglar-ho tot així”, ha lamentat. “Governar és alguna cosa més que incrementar les sancions“, ha afegit el regidor, que també ha criticat una presumpta doble vara de mesurar per part del tinent d’alcalde. “Ens agradaria veure en Collboni aquesta mateixa contundència amb els empresaris que no compleixen les normes, però ell és més de la barra lliure en aquest cas“, ha conclòs.