Esquerra Republicana vol millorar la relació actual entre l’Ajuntament i la Generalitat i per això afirma que vol guanyar les pròximes eleccions municipals de Barcelona. Així ho ha dit el vicepresident del govern, Pere Aragonès, en un acte al Poblenou que ha servit per reivindicar Ernest Maragall com el millor candidat a l’alcaldia de la ciutat. “El balcó i balcó de la plaça de Sant Jaume no ha de servir per mirar-nos des de la distància, sinó per convertir aquest espai en un punt de trobada”, ha dit el també conseller d’Economia i Hisenda.

A aquesta idea s’hi ha sumat també Ernest Maragall. Assegura que la plaça de Sant Jaume, que separa les portes principals de l’Ajuntament i del Palau de la Generalitat, “no ha de servir ni per malfiar-nos”. Aposta per “començar l’amistat” entre les dues institucions.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Candidats a les Eleccions Municipals 2019 a Barcelona” style=”flat” shape=”square” color=”inverse” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/candidats-eleccions-municipals-2019-barcelona/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209456058{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-negra”][/vc_column][/vc_row]

“Barcelona ha de ser la punta de llança de la República”

El candidat d’Esquerra Republicana a les eleccions municipals s’ha reunit aquest matí amb els veïns del Poblenou per parlar dels reptes del districte de Sant Martí i també de la ciutat. Maragall ha insistit en el paper clau de Barcelona com a capital de la república. Assegura que la ciutat ha de ser la “punta de llança” de la república catalana.

D’altra banda, el candidat d’ERC ha apostat per una ciutat dona allunyada de les desigualtats. També s’ha referit al judici del procés, reclamant un altre cop la llibertat dels encausats.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Eleccions Municipals 2019 a Barcelona | Últimes Notícies” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/eleccions-municipals-2019/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]