Els grups municipals d’ERC i de Junts per Catalunya han demanat al govern municipal que es revisi l’estat dels arbres del districte de Ciutat Vella i del conjunt de la ciutat després que aquest dimarts la caiguda d’un arbre provoqués la mort d’un home al Parc de la Ciutadella.

Esquerra recorda que aquesta és una petició que ja va presentar al ple del districte de Ciutat Vella al desembre i posa èmfasi en les queixes veïnals sobre l’estat de la palmera de la plaça de Castella i sobre la poda de l’arbrat del conjunt del districte.

 

Per altra banda, Junts per Catalunya reclama que es faci un inventari de l’arbrat de tota la ciutat i que se’n revisi l’estat. També demana que es revisin els protocols i els plans de manteniment i que el govern municipal informi de les causes de l’accident en una compareixença a la comissió d’ecologia, urbanisme i mobilitat al setembre.

El Parc de la Ciutadella està tancat des de dimarts de manera preventiva mentre els tècnics n’estudien l’estat dels arbres i les palmeres. El tancament es preveu que duri un parell de dies.