“El govern s’ha de mullar”, ha dit Coronas, que ha defensat que la consulta sigui vinculant. “No m’imagino el govern fent una consulta i no fent cas del que diu la ciutadania”, ha valorat. El portaveu del Grup Municipal d’ERC ha explicat que la comissió tècnica amb veïns que es va pactar en l’acord del PEUAT s’ha reunit tres vegades i que en la darrera reunió el govern va fer “marxa enrere” en els avenços anteriors “amb moltes justificacions per no fer res”.

Coronas ha dit que en una trobada anterior es van plantejar les opcions de compra o expropiació de l’edifici, però no ha concretat el cost que tindrien aquestes operacions. El portaveu dels republicans ha recordat que a l’última planta hi ha oficines de l’Institut Municipal de Mercats, que té contracte fins al 31 de desembre del 2018, i que la seva presència allà “no és un element menor” a l’hora de decidir el futur d’aquest edifici.

Segons Coronas, aquest dimecres hi ha una nova reunió de la comissió tècnica amb veïns, en la qual “ens agradaria que hi hagués alguna sorpresa positiva”. En funció de la proposta que presenti el govern municipal, el portaveu d’ERC ha dit que es podria replantejar la consulta.