La Federació d'Esquerra de Barcelona és el punt neuràlgic d'aquestes primàries. Aquí és on se centralitza tot el material que aquesta tarda es repartirà als diferents els punts de votació. En total hi ha 11 urnes, 3.000 paparetes, les llistes de votants i també les credencials d'apoderats. Tot a punt per escollir l'alcaldable d'Esquerra a la ciutat. Un nom que ara per ara encara no és clar. ORIOL AMORÓS, candidat a les primàries d'ERC "Passi el que passi demà m'hi deixaré la pell perquè el 9 de novembre hi hagi una victòria esclatant del sí-sí i perquè el 25 de maig de l'any que ve hi hagi un tomb que ens permeti fer la ciutat amb més justícia social del món." ALFRED BOSCH, candidat a les primàries d'ERC "Cridem el vot perquè podem fer el primer pas que ens ha de portar cap al lideratge de Barcelona en la independència de Catalunya." En total hi haurà 11 punts de votació, un a cada districte, excepte a Sant Mart, que n'hi haurà dos. En tots es podrà votar durant tot el dia, de les 9 del matí a les 9 del vespre. Tenen dret a vot els 1.000 militants i els 100 simpatitzants del partit a Barcelona. També podran votar els 1.500 amics d'Esquerra. Aquests, però, hauran de pagar tres euros. Els resultats de les primàries es donaran a conèixer demà al vespre, aproximadament una hora més tard que tanquin els col·legis electorals, cap a les 10 del vespre. La proclamació oficial del candidat no serà fins dissabte al matí, en un congrés extraordinari a la seu nacional del partit.

La Federació d’Esquerra de Barcelona ja té tot el material a punt per repartir als 11 punts de votació de tota la ciutat. En total hi ha 11 urnes, 3.000 paperetes, les llistes de votants i també les credencials d’apoderats.

S’habilitaran 11 punts de votació, un a cada districte, excepte a Sant Martí, que n’hi haurà dos. En tots es podrà votar durant tot el dia, de les 9 a les 21 h. En total podran votar unes 2.500 persones: els 1.000 militants i els 100 simpatitzants del partit a Barcelona, i els 1.500 amics d’Esquerra. Aquests, però, hauran de pagar tres euros.

Els candidats, que aquest dijous abandonen la campanya, es mostren confiats i sobretot “amb moltes ganes” que demà se celebrin les primàries d’ERC a la ciutat. El nom del guanyador no és gens clar, però tant Alfred Bosch com Oriol Amorós fan una crida a la participació.

Amorós, que durant la campanya ha anunciat que si és escollit alcaldable abandonarà l’escó al Parlament, assegura que “passi el que passi m’hi deixaré la pell” perquè tant el 9-N com el 25-M siguin un èxit. Per la seva banda, Alfred Bosch creu que aquestes primàries són “l’oportunitat de fer el primer pas que ens ha de portar cap al lideratge de Barcelona en la independència de Catalunya.”

Els resultats de la votació es donaran a conèixer demà al vespre, però la proclamació oficial del candidat no serà fins dissabte al matí, en un congrés extraordinari a la seu nacional del partit.