CARINA MEJÍAS, presidenta del Grup Municipal de C's "Estaremos también al lado de los que quieran aclarar y exigir responsabilidades a quienes hayan hecho una gestión indiciaria de corruptelas o de irregularidades en algunas de las empresas municipales." JORDI CORONAS, regidor d'ERC "Fer costat al govern si hi ha sospites, que tiri endavant la investigació i que s'esclareixin els fets quan abans millor. I si hi ha responsabilitats que cadascú carregui amb la seva culpa."

Els grups municipals de Ciutadans i Esquerra Republicana han coincidit a demanar que s’arribi al fons de la qüestió de les presumptes irregularitats en la gestió de Barcelona Regional. El portaveu d’ERC, Jordi Coronas, i la líder de Ciutadans, Carina Mejías han reclamat que, si es confirmen les sospites, s’exigeixin responsabilitats.

Des del PSC, el regidor Daniel Mòdol també s’ha sumat a demanar que es tiri endavant la investigació i s’esclareixin els fets al més aviat possible “per no malmetre la imatge i el bon funcionament de Barcelona Regional”. Per la seva banda, el PP ha reclamat la convocatòria urgent de la Junta de Portaveus perquè el govern expliqui els detalls de l’informe sobre Barcelona Regional que recull les presumptes irregularitats.