ALFRED BOSCH, alcaldable d'ERC "Sempre s'ha d'utilitzar més intel·ligència que no pas força, i Can Vies és un cas molt clar en què creiem que s'hauria d'haver utilitzat molta més intel·ligència i menys força i esperem que a partir d'ara sigui la clau. Ara bé, respectant els acords que col·lectivament i a partir de la participació popular es van prendre en el seu moment."

Sobre els contactes amb Moviment d’Esquerres (MES) per presentar-se conjuntament a les eleccions municipals del maig a Barcelona, Alfred Bosch ha dit que “van a més”. Així doncs, s’ha mostrat confiat que puguin donar algun resultat, a diferència de l’oferta que va fer personalment a Jordi Martí, actual portaveu de MES, per anar de número dos a la seva llista. Martí la va refusar.

Preguntat sobre la candidatura de Barcelona en Comú, Bosch ha celebrat que l’equip d’Ada Colau inclogui persones de l’esquerra ecologista. També s’ha referit al conflicte entre CDC i UDC arran de la darrera votació per separat al Congrés dels Diputats: “És millor parlar amb una sola veu, com fa ERC al Congrés, al Parlament i a l’Ajuntament de Barcelona”, ha dit.