acte pavelló blau Collboni

La portaveu adjunta d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Elisenda Alamany, ha carregat contra el primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni (PSC), per l’acte de presentació, a principis d’abril, del Pavelló Blau, una iniciativa que pretén regular la pràctica esportiva a l’aire lliure al litoral de Barcelona. En una pregunta a la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports, Alamany ha denunciat que semblava més “un acte de precampanya que no de gestió pública”.

El regidor d’Esports, el socialista David Escudé, ha detallat que l’acte va costar 25.000 €, un preu que inclou el cost de producció, organització, presentació i edició de vídeos. La presentació es va fer en una terrassa a la platja del Somorrostro i es va fer un passeig en golondrina en acabar. Elisenda Alamany ha dit que Collboni hi va fer “un míting” i ha denunciat que es va servir “càtering de luxe” als assistents.

Poca broma: ni un euro dels barcelonins en actes de precampanya d’un partit
Elisenda Alamany, portaveu adjunta d’ERC

La portaveu adjunta d’ERC s’ha mostrat sorpresa pel cost de l’acte. “Ens preocupa la imatge de gran ostentació d’un passat a què no volem tornar”, ha afirmat Alamany, que ha apuntat que la presentació s’hauria fet diferent si no hi hagués anat Collboni. David Escudé ha compartit l’afirmació d’Alamany de no destinar diners públics a actes de precampanya i s’ha disculpat per no haver avisat l’oposició de la celebració d’aquell acte: “Va ser un error humà”.

Segons el regidor d’Esports, a la presentació del Pavelló Blau es van convidar les entitats que van participar en el grup de treball que es va crear a tal efecte.