En Comú Podem s’ha volgut postular aquest dilluns des de Sant Feliu de Llobregat com l’opció més efectiva per combatre l’emergència climàtica. En veu de l’eurodiputat Ernest Urtasun, la formació ha demanat un “vot verd” a les eleccions generals del 10-N perquè Espanya pugui contribuir com a estat al compliment dels objectius de transició ecològica i “avançar com a país”. Urtasun també ha destacat que En Comú Podem és l’única força “amb la capacitat i voluntat” de combatre i donar resposta a l’emergència climàtica.

En un acte sense el cap de llista de la candidatura, Jaume Asens, però amb el regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica a l’Ajuntament de Barcelona, Eloi Badia, la número dos de la candidatura, Aina Vidal,  s’ha expressat en un sentit similar i ha afegit que la resta de formacions estan “massa ocupades” per preocupar-se pel canvi climàtic. 

Crida a sorprendre el 10-N

Vidal també ha fet una crida als votants a mobilitzar-se i convèncer familiars i amics per donar suport a En Comú Podem i ha avisat que el 10-N els comuns “sorprendran” perquè, ha augurat, la formació guanyarà les eleccions.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”Eleccions del 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]