La consellera de la Presidència, Elsa Artadi, ha admès aquest dimarts que li faria “il·lusió” fer el salt a l’Ajuntament de Barcelona en la candidatura que liderarà Joaquim Forn, però ha explicat que encara “s’hi està treballant”. En la roda de premsa posterior al Consell Executiu, Artadi ha reconegut que hi ha “màxima sintonia” amb Forn, i que s’està parlant de com articular una llista en la qual la consellera sona com a número dos.

Elsa Artadi ha explicat que es vol evitar el que va passar a l’hora de configurar la llista de Junts per Catalunya per a les eleccions del 21-D, en què, segons ha dit, es van “generar tensions” per fer-la en menys d’una setmana. “Estem treballant en què tothom que potencialment pogués anar en aquesta llista ho veiem de la mateixa manera”, ha dit Artadi, que a principis de gener ja va parlar d’un “debat obert” sobre la seva incursió en la política municipal.

La consellera ha descartat que hi hagi “un conflicte puntual” amb el PDeCAT i la Crida -de la qual  forma part de la direcció– per articular la llista. “S’ha de parlar tot, perquè part de la llista implica un partit i ho volem fer ben fet”, ha explicat. Més enllà de la candidatura, Artadi també ha dit que s’ha de “lligar” qui ocuparà el Departament de Presidència i la figura de portaveu del govern.