La portaveu de Junts per Catalunya a l’Ajuntament, Elsa Artadi, veu el govern municipal de BComú i PSC dividit per la seguretat a Barcelona. “Ens preocupa que hi hagi dos governs i no un”, ha dit Artadi, que alerta que des de l’inici del mandat els dos socis de govern expressin “dualitat i desconfiança”.

La número dos de JxC ho ha afirmat després que el tinent d’alcalde Albert Batlle parlés a mitjans d’agost d’una “crisi de seguretat” i que l’alcaldessa, Ada Colau, hagi dit aquest dilluns que Batlle “no era conscient” de fer servir aquesta expressió. “Després d’un mes d’absència i silenci, Colau nega el que és evident per a tothom, que hi ha una crisi de seguretat”, ha sentenciat Artadi.

Elsa Artadi ha criticat també que Colau centrifugui en la Generalitat les responsabilitats en seguretat després que hagi dit que la competència en aquesta matèria és del govern català. “Aquí no s’ha fet feina durant quatre anys, ho sap tothom, i per això estem vivint l’actual crisi d’inseguretat”, ha afirmat.

La portaveu municipal de JxC ha dit que per resoldre els problemes de seguretat cal reconèixer la situació i elaborar plans de xoc en alguns barris i districtes. També ha demanat que el govern es reuneixi amb els grups municipals.