Els veïns han tornat a deixar clar que no volen un nou alberg al barri de la Vila Olímpica. Ho han expressat durant el consell de barri, al qual han assistit més d’un centenar de persones. Durant la reunió han explicat que no volen aquest projecte perquè fa temps que tenen problemes amb el turisme, i viuen situacions d’incivisme. Per tant, creuen que la implantació d’un nou operador empitjorarà aquesta situació.

Les persones que han participat en la reunió consideren que no s’ha esgotat cap termini i que la comissió de seguiment que es va crear per resoldre aquest conflicte ha de continuar operativa. El que reclamen al govern municipal és que aturi les obres i que obri una negociació amb els operadors, que no necessàriament ha d’acabar amb la compra de l’edifici sinó que estan oberts a altres opcions. També han reiterat la voluntat de fer una consulta sobre el futur d’aquest espai. Han reclamat un esforç al govern municipal per tal que continuïn estudiant alternatives per aturar l’alberg.

El regidor del districte de Sant Martí, Josep Maria Montaner, ha admès durant el consell de barri que la implantació d’un nou alberg és negatiu per al barri i ha detallat que celebraria que el projecte no es fes. Montaner, però, ha insistit que no hi ha cap via jurídicament viable per aturar-lo perquè el projecte de l’alberg té els tots els permisos, els van tramitar abans de la moratòria hotelera.