GENÍS PASCUAL, president de l'AV de Sant Andreu "El projecte final ha acabat derivant en un projecte que sí que desafecta moltes cases, però també en manté afectades moltes altres. I altres que queden com amputades, que en el futur el resultat és el mateix. Justament és el que voliem evitar, un urbanisme de carrers més amples i de cases més altes"

L’associació Salvem el Casc Antic ha presentat al·legacions al projecte de l’Ajuntament i fa mesos que recull signatures de suport per demanar més protecció del barri antic.

Els veïns diuen que s’han deixat fora alguns carrers com per exemple el carrer de Jorba o el carrer de Rovira i Virgili, que podrien patir expropiacions. Amb aquest pla l’Ajuntament té previst construïr dos eixos cívics al barri, que segons els veïns són innecessaris. Està previst que el pla s’aprovi abans que acabi el 2012. El dia 20, dimarts que ve, s’acaba el període d’al·legacions. Els veïns i les entitats que hi estan en contra, unes 42, han recollit signatures per demanar que es desafectin els carrers que no hi estan inclosos.