Elisabeth Abad

(ACN) El nou conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha substituït Brauli Duart com a secretari general del Departament, segons ha avançat ‘Nació Digital’ i han confirmat a l’ACN fonts de la conselleria. El lloc de Duart l’assumirà la directora actual de l’Agència Catalana del Consum, Elisabeth Abad.

El canvi de número 2 és el primer moviment que fa el nou conseller d’Interior a l’estructura del Departament després de rellevar Miquel Buch en el càrrec la setmana passada. Segons fonts properes a Duart, el fins ara número 2 d’Interior va comunicar divendres al nou conseller la seva voluntat de no continuar en el càrrec i Sàmper li ho va acceptar.

Duart ocupava el càrrec de secretari general d’Interior des del juny del 2018 i anteriorment havia estat màxim responsable de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Per la seva banda, Abad ha estat diputada al Parlament, senadora i directora general del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE).

Sàmper visita el complex dels Mossos d’Egara

El conseller d’Interior Miquel Sàmper ha visitat aquest dimarts a la tarda el Complex Central dels Mossos d’Esquadra a Egara. Sàmper ha estat acompanyat pel director general de la Policia, Pere Ferrer, i el comissari en cap, Eduard Sallent. Sàmper ha fet un discurs lloant la feina feta per l’anterior conseller d’Interior, Miquel Buch, i el seu equip.