Jordi Martí ha participat aquest matí en els col·loquis ‘Primera Plana’ d'”El Periódico”. Martí ha afegit que “hi cabrà tothom, tingui la sensibilitat que tingui”. El calendari que es planteja la formació és crear el moviment a la primavera de 2015, just coincidint amb l’equador de la legislatura i dos anys abans de les eleccions. Martí ha considerat que “cal establir ponts de diàleg amb les entitats i fer creïble una majoria d’esquerres a la ciutat”.

Durant el col·loqui, el dirigent socialista també ha parlat de la reunió que aquest dilluns van mantenir l’alcalde Xavier Trias i el president de la Generalitat, Artur Mas. Martí ha definit la posició de Trias de “submissió absol·luta” i ha xifrat el creixement del deute en 60 milions d’euros cada tres 0 quatre mesos.

En aquest mateix acte, Martí s’ha referit a la polèmica dins del PSC sobre els cinc diputats que dimecres van desobeir la direcció i no van votar la declaració de sobirania al Parlament. El líder municipal dels socialistes a l’Ajuntament ha dit que hagués votat “sí” a la declaració i que “no hagués tingut cap mena d’inconvenient en fer-ho”.