JORDI MARTÍ, president del Grup Municipal del PSC "De moment jo tinc l'íntim sentiment que amb la voluntat d'acostament entre el PSC i CiU a l'Ajuntament de Barcelona jo he recorregut molts més quilòmetres dels centímetres o mil·límetres que s'ha bellugat l'alcalde Trias." XAVIER TRIAS, alcalde de Barcelona "Nosaltres, oferta per asseure's i continuar-se asseient la tenen sempre oberta. I a més tindrem la mà estesa no només per negociar el pressupost sinó per veure, en el cas com ara estarem de pressupost prorrogat, de veure com ho gestionem perquè no ens podem permetre perdre els diners d'inversió."

Martí ho ha anunciat aquest dijous en una roda de premsa als mitjans. El líder del Grup Municipal del PSC ha explicat que les desavinences amb la política del govern de Trias i el fet que no s’hagi atès la seva proposta alternativa han estat els motius de la decisió. Martí ha afegit que, a més, els pressupostos no estan pensats per donar una resposta global a la situació d’emergència social que viu la ciutat.

L’anunci de Martí no ha agafat per sorpresa l’alcalde, Xavier Trias, que ha manifestat que ja s’imaginava que el PSC trencaria les negociacions. Tot i això, l’alcalde ha manifestat que el govern manté la voluntat de seguir negociant els comptes i ha demanat responsabilitat a la resta de partits per tirar endavant l’activitat de govern.