JORDI MARTÍ, president del Grup Municipal del PSC "Les primàries han de ser el menys possible un càsting i el que han de ser sobretot és un contrast d'idees i propostes." JAUME COLLBONI, portaveu del PSC "Les primàries han d'ajudar el grup municipal a fer oposició, i això crec que el conjunt de l'organització ho hem de tenir present." LAIA BONET, exdiputada del PSC al Parlament "A mitjà i a curt termini hauríem d'estar pensant en unes primàries d'esquerres perquè el govern serà un govern d'esquerres o difícilment serà." ALBERT SOLER, diputat del PSC al Congrés "El resultat final d'aquestes primàries ha de ser que guanyi Barcelona, sens dubte, però paral·lelament, el gran guanyador de les primàries ha de ser el PSC."

A banda de Jordi Martí, el debat ha comptat amb el diputat al Congrés, Albert Soler, el diputat al Parlament i portaveu del PSC, Jaume Collboni, i l’exdiputada al Parlament, Laia Bonet.  També hi han intervingut el primer secretari de la Federació de Barcelona del PSC, Carles Martí.

Cap dels possibles aspirants a batre’s amb Jordi Martí a les primàries ha volgut confirmar si ho farà. Jaume Collboni ha ironitzat en presentar-se com a “portaveu del partit i no sé si alguna cosa més encara”. Collboni ha reconegut que “les primàries han d’ajudar el Grup Municipal a fer oposició”. Al seu torn, Jordi Martí, ha demanat que el procés serveixi per confrontar idees i projectes més que fer “un càsting”.

Laia Bonet ha ressaltat que “les primàries són una oportunitat per regenerar el partit”, però ha afegit que l’objectiu és també “recuperar la ciutadania i comptar amb ells”. En aquesta s’ha expressat també Albert Soler, que ha destacat que el procés ha de servir perquè “guanyi Barcelona i també -ha dit- el PSC”.