SARA JAURRIETA, regidora de Ciutat Vella del PSC "No hi ha sostre als hotels del districte. Si el pla estratègic deia que Ciutat Vella estava saturada, això s'ha de regular d'alguna manera. El pla d'usos ha de regular les regles de joc."

El PSC considera que Ciutat Vella ja està desbordada pel turisme i alerta que amb el nou pla d’usos serà molt difícil regular el nombre d’hotels del centre. “El pla estratègic presentat fa uns mesos ja alertava que Ciutat Vella estava saturada pel turisme i el nou pla d’usos no preveu cap mena de sostre per regular l’obertura d’hotels al centre”, lamenta la regidora del PSC a Ciutat Vella, Sara Jaurrieta.

El PSC continua defensant el Pla d’usos de 2010 i assegura que no ha passat prou temps per avaluar-ne el funcionament. A més, Jaurrieta critica la manca de diàleg del govern amb els veïns i entitats de barri i assegura que amb la modificació del pla d’usos “els veïns quedaran indefensos davant del turisme.”

Les queixes del PSC se sumen a les que ahir va expressar ICV-EUiA mitjançant el president del grup municipal, Ricard Gomà.