ÓSCAR RAMÍREZ, regidor del PP "Tot això és un despropòsit, una acumulació d'errors d'aquesta àrea i per això des del Grup Municipal popular demanaríem la reprovació al govern municipal per la mala gestió i els errors en l'àmbit de Mobilitat de l'Ajuntament." DAVID ESCUDÉ, regidor del PSC "Durant aquest any i mig, enlloc de segona hem passat al punt mort i hem posat la marxa enrere. Jo crec que la definició en matèria de seguretat d'aquest nou govern és el de la marxa enrere." EDUARD FREIXEDES, regidor de Mobilitat "Algunes de les marxes enrere que vostès diuen són fruit, senzillament, que, per aconseguir els objectius -que no n'hem modificat cap-, a vegades hem hagut de canviar, això sí que li reconec, camins que en un primer moment semblaven molt rectes i que després la realitat ens ha fet reconèixer que eren una mica més curvosos."

PSC i PP han reprovat la gestió de l’àrea de Mobilitat per diverses mesures preses en els darrers mesos, com és l’augment de la tarifa del servei públic de bicicletes, el Bicing, una pujada que inicialment havia d’arribar al 116%. Un altre dels motius de la reprovació ha estat la implantació del sistema de torns del taxi, que finalment es va desestimar per la pressió del sector. També la possibilitat de fer circular les motos pel carril bus, una de les propostes estrella de la campanya del PP amb què inicialment CiU semblava estar en sintonia.

El regidor de Mobilitat, Eduard Freixedes, ha defensat la gestió feta i ha destacat que amb els nous canvis de la xarxa ortogonal s’ha guanyat en fluïdesa. També ha exhibit la puntuació que els barcelonins donen a la mobilitat  urbana, la millor des que es registra aquesta dada: un 7,7.