ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "Diuen: no miri, com que hi ha vegades que la grua enganxa el cotxe o està a punt d'enganxar-lo però no l'ha arrossegat encara ens inventem aquesta taxa d'enganxament per la qual pagarà només el 50% de la taxa de la grua. Però jo em pregunto: és que si el cotxe no ha estat arrossegat per la grua, per què s'ha de pagar la grua?"

Per Alberto Fernández Díaz, la proposta d’ordenances fiscals que el govern va presentar aquest dimecres són “de continuïtat”. “Són les ordenances que hauria presentat Xavier Trias amb el toc Colau”, ha sentenciat. El líder del PP ha afirmat que el preu de la grua és “desproporcionat” i ha qüestionat la nova taxa d’enganxament que proposa el govern perquè els conductors s’estalviïn la meitat de la quota si arriben abans que la grua s’emporti el vehicle al dipòsit. “Si el cotxe no ha estat arrossegat per la grua, per què s’ha de pagar la grua?”, ha dit Fernández Díaz.

El president del Grup Municipal del PP ha denunciat que el govern vol reduir la taxa per als qui demanen una revisió de les proves d’alcoholèmia i drogues. L’executiu ho justifica per “una menor estructura de costos de prestació dels serveis”. Per Fernández Díaz, el govern hauria d’aplicar aquesta mateixa justificació al preu de la grua, ja que considera que està per sobre del cost real del servei.