ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "Ara és el moment ja de disputar l'alcaldia. I ho hem de fer davant la feblesa de l'alcalde, davant els complexos d'un govern amb minoria absoluta de Xavier Trias, davant la deriva independentista d'un govern i d'un alcalde que va en una direcció absolutament contrària de la que nosaltres defensem i creiem que és el millor per Barcelona. No és que estiguem distanciats, ens hem perdut de vista."

En una conferència a la Casa Convalescència, sota el títol “Barcelona després del 25-N”, Alberto Fernández Díaz ha marcat distàncies amb el govern municipal i ha dit que “no estem distanciats, ens hem perdut de vista”. El president del grup popular creu que després del 25-N és el moment de disputar l’alcaldia a CiU davant “la feblesa de Trias i de la deriva independentista”.

Fernández Díaz també ha respost a les paraules d’avui de l’alcalde, que ha demanat als grups una abstenció per facilitar l’aprovació dels pressupostos. El líder del PP ha dit que no s’abstindran ni en el pressupost ni en cap altre projecte de ciutat perquè “l’abstenció mai no és neutre”. Fernández Díaz ha recordat que és incompatible un acord del PP en els pressupostos amb el PAM que Trias va tirar endavant amb l’abstenció del PSC.