ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "Si ets radical, portes cresta o amenaces amb cremar contenidors pots fer totes les festes que vulguins fins altes hores de la matinada. Clos i Hereu mai van arribar als extrems de permissivitat amb els antisistema, radicals i ocupes que està fent el senyor Trias."

“Clos i Hereu mai no van arribar als extrems de permissivitat amb els antisistema, radicals i okupes que està fent el senyor Trias.” Així de contundent s’ha expressat aquest dilluns el líder del PP. Alberto Fernández Díaz ha denunciat que l’actitud del govern municipal amb Can Vies “està en el límit de la legalitat”, i per això està estudiant emprendre accions legals. El dirigent popular assegura que a la terrassa de l’edifici mig enderrocat s’hi fan festes, concerts, barbacoes i cinema a la fresca, entre altres activitats. Veïns de la zona han enregistrat en vídeo algunes d’aquestes festes, imatges que el PP farà servir com a prova a la Comissió de Seguretat d’aquest dijous en què ha sol·licitat una compareixença del govern municipal.

“Si ets radical, portes cresta o amenaces de cremar contenidors pots fer totes les festes que vulguis fins a altes hores de la matinada”, ha denunciat Fernández Díaz, que ha afegit que “la Guàrdia Urbana estarà al costat de qui infringeix i no dels veïns que es queixen”. El líder del PP ha lamentat la “passivitat” del govern en el compliment de les ordenances municipals. Els populars posen també com a exemple l’actitud de l’executiu municipal amb les acampades de protesta o el marcador del 9-N que hi ha a la plaça de Sant Jaume i que el PP també valora portar als tribunals.