L’estudi informatiu per connectar els tramvies que ha presentat l’Autoritat del Transport Metropolità, però, no convenç el principal partit de l’oposició, ferm defensor del bus elèctric. El portaveu del grup Demòcrata, Joaquim Forn, creu que l’estudi és continuista i que no resol dubtes com, per exemple, què passa amb els cotxes que deixen de circular per la Diagonal. Forn també ha criticat que el document basi les conclusions en la previsió de demanda que tindrà el tramvia, una dada que creu que s’ha calculat malament. “Aquí hi ha gent que prioritza les apostes polítiques per damunt de les apostes tècniques”, ha sentenciat.

Forn: “A la tardor, res de res”

En una entrevista a ‘La tarda de Barcelona’, de betevé 91.0 fm, Joaquim Forn ha estat taxatiu respecte a les esperances de Pere Macias d’arribar a un acord polític abans del mes de novembre. “El que es va acordar és que aquesta comissió disposaria de sis mesos per debatre i que, després, portaria les conclusions al plenari”, ha dit el portaveu del grup Demòcrata. “Si es constitueix el mes de juliol i comptem sis mesos ens n’anem al gener del 2018“, ha afegit, “l’acord és aquest i, per tant, a la tardor res de res“.

Escolteu-ho aquí:

Barcelona Diagonal, convençuda que no es farà

“Qui ho avala, això? Si ja hi va haver un referèndum en què la gent va dir que no. No ho avala ningú.” Així de contundent s’ha manifestat la presidenta de l’Associació Barcelona Diagonal, Marta Canut, durant una connexió en directe a ‘La tarda de Barcelona’, de betevé 91.0 fm. Canut, a més, s’ha mostrat convençuda que la connexió del tramvia per la Diagonal no s’arribarà a fer.

Escolteu-ho aquí: