Tot i que l’únic grup municipal que ha donat suport a l’exposició “Franco, Victòria i República. Impunitat i espai públic” ha estat la CUP, el suport no ha estat complet. Per la regidora de la CUP Capgirem Barcelona Maria Rovira, “era necessari fer una exposició pel que fa a la denúncia a la impunitat del franquisme”, tot i que ha afirmat que el Born no es tracta del lloc indicat per la seva “connotació històrica i de lluita” contra la dictadura.

La resta de grups de l’oposició no han assistit a la presentació com a mostra de rebuig. El portaveu del Grup Municipal de CiU, Joaquim Forn, ha recordat que va costar treure les estàtues del carrer i considera que “si es vol fer pedagogia del franquisme, es pot fer d’altres maneres”. Des d’ERC, el portaveu del Grup Municipal, Jordi Coronas, ha advertit que tornar-les a exhibir al carrer “no deixa de ser una provocació”.

Per al portaveu del Grup Municipal de Ciutadans, Paco Sierra, ha catalogat de “cortina de fum” preparar aquesta exposició, ja que “tapa les vergonyes de la mala gestió del govern d’Ada Colau”. Tampoc no comparteix la mostra el regidor del PP Xavier Mulleras. “El govern municipal ha creat una polèmica innecessària”, ha sentenciat.