AGUSTÍ COLOMINES, president de la Fundació Trias Fargas "Obra amb mala fe perquè diu que no té uns comptes que després jo puc demostrar que els té. Per tant, obra amb mala fe. I he de pensar que com aquest senyor és militant del partit socialista, he de pensar que això està fet amb mala fe. I com que el senyor Nadal també és militant del partit socialista, he de pensar que està fet amb mala fe. Si impressiona aleshores ho explicarem tot. Fotrem una escampada generalitzada de sospita de tot i fotrem en crisi el sistema i això és Itàlia, m'entén?."

Al marge de les derivacions polítiques, el jutge que investiga el presumpte desviament de fons del Palau de la Música ha impedit que la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona es presentin com a acusació particular en el cas. El magistrat considera que les dues administracions no estan directament perjudicades per l’afer Millet, i que només ho està el Consorci del Palau.

Tot plegat, quan falten tres dies perquè Fèlix Millet i Jordi Montull declarin davant del jutge. Avui també hem sabut que la nova Junta del Palau ha destituït la directora general, Rosa Garicano, que des que es va saber que estava imputada, havia estat apartada de les seves funcions si bé mantenia el càrrec.