La participació a la xarxa Twitter ha estat destacada, amb més de 30.000 tuits al hashtag #BTVe15. Això l’ha situat com a primer “trending topic” a l’estat i a la ciutat de Barcelona. El major volum de piulades ha coincidit amb els punts d’inflexió del debat. La intervenció inicial del president de la FAVB, Lluís Rabell, que ha posat sobre la taula el documental ‘Ciutat morta‘, ha augmentat la intensitat del debat. També s’ha notat la incertesa durant el tall de subministrament del grup electrogen, que ha provocat l’aturada del debat.

Dos dels moments més populars a la xarxa han tingut Alfred Bosch de protagonista. Primer quan ha mostrat un gràfic de les rondes a l’inrevés i després quan ha intervingut en un diàleg a propòsit del “sí-sí” que ha pronunciat Alberto Fernández Díaz.

Colau, la més mencionada

La candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, ha estat la candidata més mencionada a Twitter al llarg del debat. Colau ha marcat el punt més alt del tuitòmetre, i ha superat la resta dels candidats. Un cop acabat el debat, els internautes han considerat que la cap de llista de Barcelona en Comú havia guanyat el debat.

Un cop acabat el debat, BTV ha organitzat una tertúlia d’anàlisi amb Antoni Gutiérrez-Rubí, Trina Milán i Saül Gordillo.