Uns 1.600 joves d’entre 11 i 17 anys han participat aquest dimarts al matí en la primera trobada per començar a preparar la XXV Audiència Pública a les noies i els nois de Barcelona. Aquest curs la temàtica central de l’audiència serà l’educació en la igualtat. En la trobada també hi ha participat l’alcadessa, Ada Colau, que ha encarregat als joves que els ajudin a pensar com fer de Barcelona una ciutat sense masclisme.

Feina col·lectiva durant tot el curs

Els joves treballaran al llarg de tot l’any de manera col·lectiva per, cap a final de curs, presentar una sèrie de propostes a l’equip de govern de la ciutat i als districtes. L’alcaldessa els ha recordat que poden ser propostes molt diverses que tant poden anar des de grans campanyes fins a petites coses que es puguin canviar en el seu dia a dia. Colau també ha remarcat que els nois tenen un paper important en aconseguir que Barcelona sigui més feminista.

25 edicions d’Audiència Pública a les Noies i els Nois de Barcelona

L’Audiència Pública a les Noies i els Nois de Barcelona fa 25 anys que es fa a la ciutat i hi participen joves d’entre 11 i 17 anys. A principis de curs, l’Ajuntament els proposa un tema que els joves treballen durant tot el curs en cada centre educatiu però també fent algunes trobades. A la primavera, presenten les conclusions al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.