Les eleccions a Catalunya 2021 passaran a la història per ser els comicis de la pandèmia del coronavirus. Les mesures de seguretat que s’han pres als col·legis i les recomanacions de la Generalitat per exercir el dret a vot estan marcant la jornada. El matí ha deixat també imatges insòlites. Alguns ciutadans, més enllà de la mascareta, han anat a votar protegits de cap a peus. És el que ha passat al Centre Cultural Pere Pruna, situat al número 130 del carrer de Ganduxer, a Sant Gervasi – Bonanova. Dos homes han anat a votar vestits amb una granota de color blanc, que els cobria tot el cos (fins i tot el cap), amb mascaretes d’alta protecció i amb guants. Una imatge que s’assimila molt a la dels sanitaris que treballen en la primera línia dels hospitals.

Una imatge que no ha passat desapercebuda per a la resta de persones que es trobaven a la cua per votar en aquest mateix col·legi. Com a la molts dels locals electorals de la ciutat, aquí també s’han produït cues a l’exterior, sobretot a partir de les 12 h.

És la franja horària en què la Generalitat ha recomanat anar a votar al gruix de la població. La primera hora del matí estava destinada als col·lectius de risc.