Domènech també ha atacat Esquerra Republicana. En aquest cas per dur a les llistes Antoni Castellà, exsecretari d’Universitats del govern d’Artur Mas. El candidat dels comuns el considera una persona que “ha anat contra els drets socials bàsics” i l’assenyala com el responsable d’una pujada de taxes universitàries que les va convertir, ha dit, en les més cares de tot l’estat.

En l’acte també hi han intervingut el número cinc de la candidatura, Joan Josep Nuet, la número tres, Jéssica Albiach, i la número dos, Elisenda Alamany, que ha assegurat que aquestes eleccions “van d’acabar amb aquells que han jugat amb el nostre país”. Alamany també ha comparat Junts pel Sí amb el PP. Ha assegurat que no són tan diferents com demostra, ha dit, el fet que els dos estiguin en contra de recuperar l’impost de successions.

Albiach, per la seva banda, ha reiterat que la candidatura dels comuns vol un procés constituent que reconegui la plurinacionalitat del país i que blindi els drets socials. També ha atacat el candidat dels socialistes, Miquel Iceta, a qui ha preguntat si pensa tornar al catalanisme progressista “o pensa seguir rient-li les gràcies a Mariano Rajoy”.