El govern del PP va ser ahir de nou el blanc de les crítiques d'En Comú Podem. Xavier Domènech va acusar l'executiu de Rajoy de respondre al clam de sobirania de Catalunya de forma repressiva, recorrent al Tribunal Constitucional. I va lamentar que els populars equiparin les forces progressistes al partit nazi. XAVIER DOMÈNECH, candidat d'En Comú Podem "Ens vam equivocar perquè nosaltres dèiem que havíem de fotre fora a la casta. Sí? Però és que hem de fotre fora a la casta i a la caspa perquè són casposos hasta el final, impresentables, cutres, mal governants i el 26-J fora d'una vegada ja!" Domènech augura que l'última setmana de campanya serà decisiva per als resultats electorals però també difícil perquè preveu que els missatges i els atacs dels contrincants seran durs i se centraran, diuen, en atacar En Comú Podem.

En un acte davant unes 150 persones a l’escola pública Antonio Machado de Mataró (Maresme), aquest dissabte Domènech també va lamentar que el ministre d’Afers Estrangers en funcions, Manuel García-Margallo, equipari les forces progressistes amb el partit nazi: “Ens vam equivocar perquè nosaltres dèiem que havíem de fotre fora a la casta. Hem de fotre fora la casta i la caspa perquè són casposos fins al final, impresentables, ‘cutres’, mal governants i el 26-J els hem de fer fora ja!”.

El candidat augura una última setmana de campanya “decisiva” i “difícil”

Xavier Domènech preveu que els últims dies de campanya seran decisius per als resultats electorals. Ara bé, també augura que serà una setmana “difícil” perquè preveu que els missatges i atacs dels contrincants siguin “cada cop més indignes” i se centrin a atacar En Comú Podem: “Veurem un final de campanya dur i lamentem que pugui ser de molt soroll”. Domènech lamenta que hi hagi partits que hagin oblidat que “l’adversari de Catalunya és el PP”.