Busca el teu barri eleccions municipals

Els resultats de les eleccions a Barcelona són la suma de cadascuna de les votacions de les meses. D’aquests vots absoluts, se’n treu un percentatge respecte a tots aquells vots vàlids que s’han rebut.

A l’especial de resultats de les municipals del 2023 les hem explicat fins a l’últim detall, les de les seccions censals. Però entre tota la diversitat de Barcelona, hi ha barris que s’apropen més al global de la ciutat, i a d’altres on es vota molt diferent.

Et convidem a buscar el teu barri o la zona que t’interessa i veure quants punts de diferència hi ha respecte als resultats, provisionals de moment, de la ciutat de Barcelona.

Pots navegar pel mapa, o bé fer la cerca en la taula següent. El càlcul que hi apareix és la suma de les diferències respecte al percentatge de resultats a la ciutat. S’han tingut en compte els partits que han obtingut representació a l’Ajuntament de Barcelona, és a dir, aquells que estan per sobre del 5 % de vots i que tenen algun regidor.

A la taula s’hi indica també en quina posició es troba aquest barri respecte dels 73 de la ciutat.

Els barris que més s’acosten i els que més s’allunyen

El barri que es troba en la posició 1, és a dir, el que vota més similar al conjunt de la ciutat és, en aquesta ocasió, el de la Vila Olímpica, i desbanca per molt poc, el barri de Navas, que ha tingut aquest primer lloc durant diversos anys.

A la franja més llunyana es troben els barris de les Tres Torres, Pedralbes, Sant Gervasi – la Bonanova i Ciutat Meridiana.