Una apoderada de Barcelona en Comú i un apoderat d’ERC han estat agredits físicament aquest diumenge a la tarda al seu col·legi electoral durant la jornada de votacions, segons han confirmat els partits respectius. Els presumptes fets s’han produït al voltant de les 19 h al Centre Cívic Zona Nord, al districte de Nou Barris. Testimonis asseguren que un votant de l’escola simpatitzant amb ideologies feixistes s’ha encarat amb l’apoderada de la CUP al col·legi després de dipositar el vot sense incidències. Posteriorment, ha agredit l’apoderada de BComú i el d’ERC del mateix col·legi.

Els apoderats de PSC i PP han frenat l’agressor, qui ha estat ràpidament immobilitzat i expulsat del centre cívic. L’apoderada dels comuns s’ha desplaçat fins a l’Hospital Vall d’Hebron mentre que l’home agredit ha visitat el CAP del barri per tal d’assegurar-se que no patien lesions greus.

Agressió feixista Ciutat Meridiana

El diputat d’ERC al Parlament José Rodríguez, votant del col·legi en què han succeït els fets, ha denunciat l’agressió a través del seu compte de Twitter. La incidència ha estat confirmada també pel partit republicà després que els dos apoderats agredits hagin decidit presentar l’informe mèdic per tal de denunciar l’agressor.