Els Tres Tombs atrau molts barcelonins fins a Sant Andreu per veure-hi la tradicional cavalcada. A la festa, com és habitual, s’hi han deixat veure alguns representants municipals. El debat pels pressupostos continua damunt de la taula i a hores d’ara encara no s’ha arribat a unes xifres consensuades. Aquest dissabte, alguns dels polítics han aprofitat per deixar clares quines són les conviccions dels seus partits davant una futura aprovació dels pressupostos.

PSC s’ho mira amb optimisme

Per la seva banda, els socis del govern de Colau afirmen que les negociacions arribaran a bon port i que s’estan desenvolupant correctament. Entenen que hi ha discrepàncies i volen incloure totes les demandes de l’oposició, diuen, però conclouen que no s’ha de prioritzar la immediatesa, sinó que siguin uns bons pressupostos i “que es puguin tancar bé”.

JxC creu que cal continuar treballant

Junts per Catalunya s’allunya de la proposta dels primers pressupostos que va presentar Colau. “Creiem que són clarament millorables”, afirma Munté, i afegeix que encara hi ha un llarg camí de diàleg a fer per arribar a consensuar uns bons pressupostos per a la ciutat.

Ciutadans: “No seran uns bons pressupostos per Barcelona”

Ciutadans carrega contra el govern municipal i ERC, ja que creu que aquest pressupostos ja estan pactats i “estan al servei dels partidistes”. Per tant conclouen que seran uns pressupostos que no aniran destinats a la ciutadania, sinó “al servei dels partits polítics”.

ERC es posa una fita: creuar la línia dels 3.000 milions

Una de les propostes d’Esquerra Republicana és la d’aconseguir un pressupost superior als 3.ooo milions d’euros. “Per part d’Esquerra Republicana hauria de comptar els 1oo milions d’inversió”, afirma Alamany.