L’exdiptutat anticapitalista considera que els missatges “bel·licistes” i “de la por” d’aquests partits son l’única manera que tenen per guanyar el 21-D i per això ha cridat a seguir combatent “la violència” de l’Estat que -diu- representa sobretot Ciutadans. Fernàndez ha tornat a qualificar la formació taronja com el cavall de Troia de José María Aznar, perquè volen “condecorar els que van atonyinar el poble. A les nostres àvies no se les atonyina. Qui sou per dir-nos que no podem votar, inútils!”.

“Pablo, Déu no va escoltar les teves pregàries!”

L’exlíder de Podem Albano-Dante Fachin ha tornat a aparèixer a la campanya de la CUP per atacar durament els seus excompanys de partit, en especial, Pablo Iglesias. Segons Fachin, Podem “s’arrossega” davant el PSC quan proposa pactes dins l’autonomisme i es pregunta “en quin despatx han decidit que s’ha de pactar amb aquesta gent a la qual havíem de combatre?”.

Fachin fins i tot ha revelat una conversa amb el líder de Podem sobre l’1-O en què Iglesias, segons ell, li va dir que calia pregar perquè no hi hagués referèndum. Fachin, en un to molt encès, li ha respost: “Pablo, Déu no va escoltar les teves pregàries. Déu estava amb un poble que resisteix i que és digne”. L’exdiputat de Podem, que també participa en actes de campanya d’ERC, ha tornat a fer evident la seva afinitat amb la CUP i ha aplaudit que és el partit que té més clara la ruptura amb l'”status quo”.