La llista inclou noms coneguts com el futbolista Oleguer Presas, l’escriptor Julià de Jòdar i també l’actor Francesc Lucchetti o l’advocat August Gil Matamala, entre d’altres, acompanyaran David Fernández. Les llistes de les CUP, que fa tot just uns dies va aconseguir els avals suficients per poder-se presentar a les eleccions del 25-N, s’han donat a conèixer aquest dilluns a les Xemeneies de la Canadenca de Barcelona, un lloc simbòlic de la lluita obrera.

La candidatura, que el portaveu de les CUP Adam Majó ha qualificat “de combat”, s’ha conformat a partir de les decisions de diferents assemblees obertes que s’han celebrat arreu de Catalunya durant dues setmanes i en les quals han participat un miler de persones. Les llistes són, doncs, fruit de la decisió assembleària de la militància de la CUP i altres col·lectius que han participat en el procés.

En total la llista la conformen 90 noms (85 candidats i cinc suplents) i la mitjana d’edat és de 36 anys. 14 d’aquestes persones provenen de la Catalunya Central (el Bages, el Berguedà, Osona); quatre, del Baix Llobregat; 29, de Barcelona i l’àrea metropolitana; 10, del Maresme; 13, del Penedès i del Garraf; 12, del Vallès Occidental i vuit, del Vallès Oriental.