Aquest dissabte al matí el coordinador general de CDC, Josep Rull, havia d’assistir a una entrevista al programa ‘El Suplement’ de Catalunya Ràdio, però no s’hi ha presentat amb l’argument de les converses d’última hora entre Junts pel Sí i la CUP. Fonts de la CUP, però, asseguren que no hi ha cap trobada programada, tot i que continuent treballant en l’acord. En el mateix programa, l’expresidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, s’ha mostrat pessimista sobre una possible entesa.

Per la seva banda, el diputat d’ERC, Joan Tardà, ha demanat de nou a RAC-1 que Mas faci un pas enrere.

Prèviament a aquesta possible reunió “in extremis”, els darrers dos dies les entitats sobiranistes han fet de mediadores entre les formacions sobiranistes sense aparentment gaire èxit. Les entitats van proposar, per una banda, que una assemblea de càrrecs electes escollís un president entre els diputats catalans. La idea va ser rebutjada per la CUP. L’altra proposta implicava investir a Mas, i abans de tres mesos sotmetre la ciutadania a una consulta sobre la presidència.

Aquesta opció va ser descartada per Junts pel Sí i acceptada amb matisos per la CUP. Malgrat tot, divendres a la nit el president de l’ANC no tancava la porta a l’acord.