El president del Grup Municipal del PP, Daniel Sirera, demana a l’Ajuntament que es faci càrrec de les factures de llum i seguretat de les parades dels mercats municipals que estan tancades i no s’han posat en circulació. “A la Barcelona de Collboni, una de cada cinc parades estan tancades. Això significa que la resta de paradistes han de fer-se càrrec de les despeses”, ha dit Sirera, aquest dimecres al matí, en una atenció al mitjans a les portes del Mercat del Clot.

Per incentivar la compra als mercats, Sirera també ha tornat a proposar talonaris amb descomptes per comprar carn, peix i verdures als mercats. A més, en plena precampanya per a les eleccions europees, Sirera ha avançat que els populars proposaran que Barcelona sigui capital europea del petit comerç “perquè els 62.000 comerços de Barcelona siguin protagonistes”.

Un acord de govern entre PSC i ERC “no dona estabilitat”

Sobre una ampliació eventual del govern municipal amb ERC, Sirera ha reiterat que “no dona estabilitat”. El líder dels populars ha criticat que l’alcalde, Jaume Collboni, “supedita Barcelona als interessos de Sánchez” i li ha demanat que “treballi molt” i que “parli amb tothom”. “Si Collboni treballa i arriba a acords amb totes les forces, Barcelona serà governable“, ha dit. Sirera ha afirmat que en cap cas donarà suport a Collboni si amplia el govern amb ERC, “un partit que no respecta Espanya i que vol convertir de nou Barcelona en la zona zero del procés”.