Des d’un hotel de Pedralbes i en una sala que ha quedat petita, el Partit Popular ha tancat la campanya d’aquestes eleccions municipals 2023 amb una crida al vot útil de Daniel Sirera, que ha demanat “votar bé per fer fora Colau” i ha subratllat que “només un PP fort tindrà la clau del govern”. En aquest sentit, el candidat ha apel·lat al “vot sensat dels constitucionalistes” i ha exposat que “si tots els que dubten si votar Ciutadans, Vox i Valents” voten al PP, serà la segona força a l’Ajuntament.

“Faré fora a Ada Colau i evitaré que la ciutat caigui en mans dels separatistes”, ha promès. A més, ha lamentat els “atacs” rebuts per part de Cs, Valents i Vox els darrers dies. “Han vist en el PP el seu pitjor enemic. No tenen l’objectiu de fer fora a Colau ni evitar el separatisme, només volen ocupar l’espai del PP”, ha advertit.

Discurs emocionat de Daniel Sirera

En les últimes hores de la campanya, i amb el ‘Amigos para siempre’ dels Manolos com a fons musical, Sirera ha lamentat que Barcelona “ha perdut pistonada” i s’ha compromès a “recuperar la ciutat que ens va enamorar a tots.” Emocionat durant el discurs d’agraïment, i acompanyat dels exmembres de Ciutadans, Paco Sierra i l’exdiputada Carmen de Rivera ha defensat que ha fet una campanya “neta, austera, moderada i sense insultar ningú”.

A l’acte hi ha intervingut també l’eurodiputada del PP, Dolors Montserrat, ha destacat que “ara és l’oportunitat del canvi real a Barcelona per unir el centredreta i ha lloat la figura del candidat “que es recorre tot Barcelona en bici i a l’hora que sigui”. Una intervenció que ha conclòs amb un “Digueu-li vot útil, vot necessari o concentrar el vot, però si diumenge volem un canvi a la ciutat hem de dipositar la papereta del PP; si no, no arribarà el canvi”, ha avisat.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?