El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Barcelona, Daniel Sirera, ha proposat cobrir la Gran Via al districte de Sant Martí per fer-hi un eix verd que permeti connectar els barris separats per aquesta artèria viària: el Clot, Sant Martí de Provençals, Provençals del Poblenou, la Verneda i la Pau, i el Besòs i el Maresme. La cobertura proposada pel PP aniria des de les Glòries fins a la sortida de Barcelona.

Sirera ha fet la proposta acompanyat de la portaveu del PP al Parlament Europeu, Dolors Montserrat, que ha assegurat que la cobertura de la Gran Via es faria amb fons europeus i permetria aconseguir “un gran pulmó verd” i “cohesionar el barri”.

El PP, en una protesta pels aparcaments al carrer del Perú

El PP i també Valents han coincidit aquest divendres a la tarda en una protesta veïnal a la Gran Via de les Corts Catalanes amb el carrer de la Selva de Mar. A la trobada hi ha participat Dolors Montserrat i també la candidata de Valents, Eva Parera, qui ha aprofitat per valorar la proposta de Sirera: “Això no és realista, és enganyar el votant perquè no hi ha pressupost suficient per cobrir això”. Per això, Parera es decanta per cobrir la ronda del mig.

Tant PP com Valents han volgut fer costat als veïns que es concentren periòdicament contra la pèrdua de places d’aparcament de l’àrea verda al carrer del Perú.  

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?