Daniel Sirera, candidat del PP a l'alcaldia, en un acte de campanya

El candidat popular Daniel Sirera centra els esforços de la campanya per a les eleccions municipals 2023 a Sarrià – Sant Gervasi. La majoria dels actes i mítings del PP es concentren en aquest districte en una estratègia per captar el vot de centredreta indecís i assegurar un dels principals feus populars a la ciutat. El Turó Parc, el carrer de Mandri, el mercat de Galvany i els centres cívics Pere Pruna i Vil·la Florida són alguns dels espais que ha visitat el cap de llista del PP els darrers dies.

El bastió popular

Aquest 28-M, el Partit Popular aspira a remuntar el mínim històric de fa quatre anys —quan només van aconseguir els dos regidors actuals — i confia fer-ho augmentant els vots a Sarrià – Sant Gervasi, un dels seus bastions a la ciutat. El cap de llista popular sap que s’hi juga molt i que aquest territori és clau per recollir els vots de l’electorat de Ciutadans i augmentar la representació al consistori.

Un dels primers escenaris triats per a la campanya ha estat el Centre Cívic Pere Pruna, al cor de la Bonanova, per parlar de seguretat i ocupació. Una tria que no és casual després de la polèmica arran de les ocupacions d’El Kubo i La Ruïna.

El Turó Parc és l’únic espai que ha repetit com a escenari. A banda d’acollir l’acte central de partit amb la presència del president de la formació, Alberto Núñez Feijóo, també ha estat el punt des d’on Sirera ha presentat les seves propostes per als animals de companyia. Per explicar les mesures en matèria de restauració, l’emplaçament triat ha estat el Chico Bar, un establiment del carrer de Mandri.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?