A través del web o bé presencialment, en cinc punts que s’han habilitat a la ciutat, els ciutadans poden triar el nom de la candidatura rupturista que donarà lloc la Trobada Popular Municipalista. Hi ha sis propostes sotmeses a votació, com Capgirem Barcelona o Crida per Barcelona. El procés de votació s’allargarà durant una setmana i a principis de febrer ja es coneixerà el nom definitiu.

Els quatre punts de votació fixes que s’han habilitat a la ciutat són el Casal Popular 3VoltesRebel, el Casal Independentista de Sants Jaume Compte, el Casal Independentista La Cruïlla i L’Octubre Casal Independentista del Poblenou. En aquests espai es podrà votar des del dilluns 26 al divendres 30 de 19h a 21h. A més, de forma puntual s’ha instal·lat un punt de votació a l’assemblea oberta “Per la ruptura” que se celebra aquest diumenge a la tarda al Casinet d’Hostafrancs.

Sobre la configuració de la llista electoral, encara no hi ha noms concrets. Estan acabant de treballar en la metodologia que s’utilitzarà per configurar-la. Es vol que hi figurin representats dels diferents moviments que treballen a la ciutat. Cap a finals de febrer faran la 4a Trobada Popular Municipalista. Serà aleshores quan es donarà el vistiplau definitiu a la metodologia i es diran els primers noms dels membres de la llista.

Una de les possibilitats seria que David Fernández, diputat de la CUP al Parlament, formés part de la llista de Barcelona. Tot i que els representants de la CUP i de la Trobada Popular Municipalista ho neguen, afirmen que, de moment, no hi ha res decidit.