Membres de la CUP han entrat al Congrés dels Diputats (buit) i la número tres a la llista del 10-N, Eulàlia Reguant, ha penjat un cartell a la tribuna d’oradors (amb el lema “Ingovernables”), mentre ha avisat que “hem vingut a fer tot això ingovernable fins que no ens garantiu els drets”. Ho han fet públic a través d’un vídeo a Twitter.

Aquest vídeo forma part de la campanya “#LaRojaIngovernable”, que els cupaires estan fent en el camí cap a les eleccions generals del 2019, les primeres en què la CUP aspira a obtenir representació al Congrés dels Diputats. En el vídeo, es veu com Reguant està acompanyada de la candidata, Mireia Vehí, i altres membres de la CUP, i es passegen pels passadissos del Congrés.

Al vídeo també se sent com Vehí afirma: “Ja hi hem entrat, això no es pot fer… Ja comencem a fer coses que no es poden fer”. Reguant prossegueix dient que si entren el que faran és “atabalar la dreta i estressar l’esquerra”, i Albert Botran (número dos) apunta: “Si és que els pots distingir”. El vídeo acaba amb Eulàlia Reguant mirant el cartell que ha penjat, mentre reflexiona sobre el seu missatge: “Tampoc l’escoltaran, però bé…”.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”Eleccions del 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]