El regidor de la CUP Capgirem Barcelona Josep Garganté ja va denunciar en aquell moment el cop rebut per part d’un agent de la Brigada Mòbil de l’operatiu desplegat al voltant del Mercat de l’Abaceria Central, que va provocar-li un hematoma a l’esquena. El fet es va produir durant les protestes en contra el desallotjament del Banc Expropiat a Gràcia, el 25 de maig passat.

El regidor es va queixar que havia hagut d’insistir fins a sis vegades al sotsinspector perquè identifiqués l’agent que l’havia lesionat. Havent estat possible obtenir, finalment, el número d’operatiu que duia l’agent, la CUP Capgirem Barcelona ha interposat ara una querella criminal, diuen, per tal que aquesta agressió no quedi impune. En el seu moment, Garganté ja va fer públic a través de les xarxes un vídeo en què es podia veure l’acció.

La CUP Capgirem Barcelona ha aprofitat l’ocasió per tornar a denunciar la impunitat de les agressions de la Brigada Mòbil a causa de la protecció del mateix cos i del govern, i amb la sistemàtica impossibilitat d’identificar els agents implicats.